Friday, 24 June 2011

rindu serindunya

 
Oiks! Oiks!
Assalamualaikum...right, left, right, left..
Where are you Mr.MB?
I’m here! Why? Why? Missing me already? ß Kerinduan atau kehilangan?
Wahhh~wahhh~ dasyat bebenor teman tengok. Rindu ke? Hilang ke?
TIDAKSSS! Mr.MB bersusah payah memanjat gunung kibar bendera. Grr! Sangat memerangi untuk mendapat kelajuan internet. Walau bagaimanapun still cannot fight with it. Kuat sangat! Hahahaaa.
Mr.MB punya kuasa kuda-kuda belum cukup baru 4D sport toto. Isk3 kepada mereka yang masih tidak sedarkan diri. Ayuh bangkitlah hentikan daripada amalan judi. Elakkan daripada tempat-tempat sebegitu.

Ambuihh. “Ustaz” Mr.MB kunun-kunun tidakss berjudi. Oh banyak betullah selama hamper/melebihi seminggu tak berceloteh. Fuhh! Penuh satu almari Mr.MB simpan cerita. Aiks? Ni blog atau diari?

Suka hatilah korang nak anggap apa kan?

Erm, tuppptappptupptapp dah  seminggu Mr.MB tidak berceloteh. Ke mana pergi? Pergi ke mana? Ada je kat sini. Tapi tu lah internet memainkan peranan penting. So banyaklah cerita yang Mr.MB nak ceritakan terlepas episode. Apakan daya nasi sudah menjadi bubur. Hahaha Kuikui~ Best jugak melantak bubur ayam! Sangat mengarut Mr.MB kan?

Entri kali ini amat membosankan -,-


..................................................................................................................................................................

Apa yang Mr.MB dapat kongsikan ialah Mr.MB menonton filem ‘Green Lantern’ pada hari rabu lepas. Agak seronok, seperti biasa Mr.MB diteman oleh dua orang rakan iaitu Ms.Eyda Eyaa dan juga Mrs.Raja. Grrr...terkepit diantara dua gadis. Cehh! Suka sangat korang! Macam-macam terjadi sepanjang minggu ni. Nampak gaya kena buat sesuatu ni. Bukan apa banyak sangat perkara yang tidak diingi berlaku. Diluar kotak pemikiran. Tidak mengapa masih bersabar okay! Heyy macam Mr.MB syok sendirilah pulakkan? Ntahh apa-apa. Hahaha biarlah aku menangis sendiri ketawa gelak sorang-sorang.

 Hero -> Ryan Reynolds

Raja dan Eyda sudah cair melihat heronya! Haha
Taste lah sangat kan??
Eceecehhh memalu kunun~~
For this movie I give:
7/10
Rasanya sudah tiba saatnya untuk berundur diri. Jumpa lagi pada masa akan datang. Wassalam

No comments:

Post a Comment